Alkuperäinen RSS-teksti

Pizza on parasta viikonloppuruokaa.

Siivottu RSS-teksti

Pizza on parasta viikonloppuruokaa.

Web-sivun sisältö

4 pizzaa, joita kannattaa kokeilla – täydellisiä makuja! 4 pizzaa, joita kannattaa kokeilla – täydellisiä makuja! Olivatpa täytteet sitten mitä tahansa, pizzapohjaan ja tomaattikastikkeeseen kannattaa panostaa. (KUVA: Ulla-Maija Lähteenmäki) Julkaistu: Pizza on parasta viikonloppuruokaa. Pizza on helppoa herkkuruokaa. Siihen voi upottaa mieltymyksiensä mukaan lähes mitä tahansa. Pizzapohjalla on kuitenkin iso merkitys lopputulokseen. Kerroimme viime vuonna ravintola Puiston keittiömestari Mika Hellsteninhttps://www.is.fi/haku/?query=mika+hellstenin vinkkejä hyvän pizzapohjan tekemiseen. Hellsten kertoi, että jauhoja ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota jauhatusasteeseen. – Kotikokin kannattaa aloittaa siitä, että valitsee pizzaansa hienojakoisinta mahdollista jauhoa, eli 00-jauhoa, Hellsten sanoi. Mainos (Teksti jatkuu alla) Mainos päättyy Paras pohja lepää yön yli Hän suosittelee, että taikina tehdään jo päivää, paria aiemmin odottamaan varsinaista kokkaamista. Pizzapohjan ainekset, eli jauhot, hiiva, suola ja öljy sekoitetaan lämpimän veden sijaan kylmään veteen. Taikinasta muotoillaan palloja ja ne jätetään jääkaappiin kohoamaan ja odottamaan valmistusta, jutussa kerrottiin. Näin taikinassa elävä hiiva saa rauhassa kehittyä ja pizzataikinan rakenteesta tulee erityisen hyvä. Perusohjeen pizzapohjalle löydät täältähttps://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001004683.html . Itse tekemällä saa myös ihanan tomaattikastikkeen. Lue myös: Tässä on ainoa tomaattikastike, jonka tarvitset – siitä syntyy herkkupizza tai maailman paras jauhelihakastikehttps://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005566546.html Mahtava lohitäyte Täytteiden suhteen jokainen tekee pizzaa omalla tyylillään. Toiset suosivat italialaiseen tyyliin vain aivan muutamaa raaka-ainetta, toiset rakastavat runsasta täytettä. Keräsimme Ruokalan reseptiarkistosta https://www.is.fi/ruokala/reseptit/ neljä kokeilemisen arvoista pizzaohjetta. Kaikkia ohjeita voi muokata itselleen sopivaksi jättämällä esimerkiksi epämieluisia aineksia pois tai vaikka tuplaamalla omat lempiainekset. Esimerkiksi alla olevasta kaura-lohipizzasta voi hyödyntää ainoastaan huikean maukkaan täyteohjeen, vaikka pohja olisikin perinteisempi. Lisäksi kaikki pizzat toimivat hyvin myös ilman liha- tai kalatäytettä. Ohjeissa oleva Margherita on klassikkopizza ja päihittää yksinkertaisista aineksista huolimatta tai niiden ansiosta monet muut pizzat. Kippari Kallen pizza

Samankaltaiset artikkelit

OtsikkoLisättyMediaOsuma
HS: Kotipizzan uusi pomo maistoi suomalaisten suosikkipizzaa: ”Norjassa sellaista ei söisi kukaan”14.3. 11:58Ilta-Sanomat0.501
Pizzapannari on helppo ja nopea arjen pelastaja18.3. 12:06Ilta-Sanomat0.301