Alkuperäinen RSS-teksti

Japanilaiseen tyyliin tehtyyn suklaakakkuun tarvitaan vain suklaata, munia ja tuorejuustoa.

Siivottu RSS-teksti

Japanilaiseen tyyliin tehtyyn suklaakakkuun tarvitaan vain suklaata, munia ja tuorejuustoa.

Web-sivun sisältö

Tähän supermehevään suklaajuustokakkuun tarvitaan vain kolme ainesta Tähän supermehevään suklaajuustokakkuun tarvitaan vain kolme ainesta Tärkeintä on kypsentää kakku oikein. Se jätetään paiston jälkeen lämpimään uuniin vielä jälkikypsymään. (KUVA: Ninna Lindström) Julkaistu: Japanilaiseen tyyliin tehtyyn suklaakakkuun tarvitaan vain suklaata, munia ja tuorejuustoa. Oletko kuullut japanilaisista juustokakuista? Ne ovat monelle ruokasivustoja seuraavalle tuttuja. Se on kuohkean muhkea kakku, jossa ei ole erillistä keksipohjaa, vaan se muistuttaa ulkonäöltään enemmän sokerikakkua. Idea toimii myös suomalaiskeittiössä, sillä mitään erityisiä välineitä ei tarvita. Kun Japanissa suklaakakku tehdään valkosuklaasta, suomalaisversioon sopii ihan tavallinen taloussuklaa. Lopputulos on mehevän tuhti suklaakakku. Mainos (Teksti jatkuu alla) Mainos päättyy Kakkuun tarvitaan suklaan lisäksi vain munia ja tuorejuustoa. Parhaiten kakku onnistuu sähkövatkaimen avulla, mutta myös käsipelillä pärjää. Tärkeintä on kypsentää kakku oikein. Se jätetään paiston jälkeen lämpimään uuniin vielä jälkikypsymään. Näin kakun rakenteesta tulee juuri oikeanlainen.

Samankaltaiset artikkelit

OtsikkoLisättyMediaOsuma
Hei, hei vehnälle! Kaura sopii myös kakkuun: kokeile mehevää appelsiinikeikausta16.3. 8:05Ilta-Sanomat0.317
Masalle kiitos mahtavasta ja helposta kakkuohjeesta, johon suosittu leivontabloggaaja Annikin ihastui: ”Ah!”14.3. 4:01Ilta-Sanomat0.253