Pohjalainen

Li Anderson saapui Linnan juhliin sairaalakankaista tehdyssä puvussa: "Nuorten mielestä luonto ja kansallispuistot ovat tärkeää isänmaallisuutta"

6.12.2018 klo 10:34
Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Anderson tuli kolmatta kertaa samalla puvulla Linnan juhliin. –Tämä on alun perin sairaalakankaista tehty puku ja tässä on ainoastaan laitettu sininen kangas päälle. Mitä ajattelet juhlien ympäristöteemasta? –Onhan se tärkeä. Kaksi päivää sitten julkaistiin tutkimustietoa siitä, että nuorten mielestä luonto ja kansallispuistot ovat tärkeää isänmaallisuutta. –Minusta se oli hieno osoitus siitä, miten isänmaallisuuden käsitteen sisältö muuttuu ja kehittyy ajan myötä. Erityisesti nuoremmat ihmiset arvostavat luontoa ja näkevät ilmastonmuutoksen keskeisimpänä poliittisena kysymyksenä, joka pitää ratkaista, Anderson sanoo. Hänen mukaansa hallituspuolueilla on mahdollisuus tehdä kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. –Toivon, että korkeintaan 1,5 asteen tavoite on sellainen, että siitä pitäisi tulla kaikkia puolueita koskeva konsensus, Anderson sanoo. 1,5 asteen tavoite tarkoittaa pyrkimystä rajoittaa maapallon keskilämpötilan nousua alle kahteen asteeseen.

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetch_assoc() on boolean in /var/www/html/article.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/html/article.php on line 231